Pokehunters Logo
SERVER STATUS: ONLINE
De verschillende Poké Balls

De verschillende Poké Balls in Pokémon GO

Verschillende soorten Pokéballs in Pokémon Go?

Er zijn tot nu toe al 3 verschillende soorten Pokéballs in Pokémon GO ontdekt, de standaard rood met witte ‘Poké Ball’, de blauw met witte en rode strepen ‘Great Ball’ en de geel met zwarte ‘Ultra Ball’, voor de paarse ‘Master ball’ is er nog geen bevestiging hoe je deze in het spel kan verkrijgen.

Al deze Pokéballs hebben natuurlijk allemaal verschillende ‘catch rates’, dat is het percentage hoe groot je kans is om met die specifieke Pokéball een Pokémon te vangen. Deze drie Pokéballs zijn alle drie geïntroduceerd in Generation 1, samen met de Master Ball en de Safari Ball, maar daar is tot nu toe nog geen bevestiging van wanneer ze in de game zullen beschikbaar zijn.

De verschillende Pokéballs:

Item
Pokehunters - Items - Pokeball Poké Ball
Basis pokeball om wilde pokémon te vangen, kan gevonden worden bij Pokéstops vanaf level 0.
Pokehunters - Items - Great Ball Great Ball
Een verbeterde versie van de Poké Ball die een hogere vangkans heeft, te vinden bij Pokéstops vanaf level 12
Pokehunters - Items - Ultra Ball Ultra Ball
Waar de Great Ball te kort komt, kan de Ultra Ball de moeilijk te vangen pokémon toch vangen, te vinden bij Pokéstops vanaf level 20!
Pokehunters - Items - Master Ball Master Ball
Gooi het naar een pokémon om deze te vangen met 100% zekerheid.

Al deze Poké Balls krijg je natuurlijk ook elke keer als je leveled naar het level waarop de nieuwe Poké Balls beschikbaar zijn.

Om je catch rate nog te verhogen kan je altijd gebruik maken van Razz berries, en tips & tricks bij het vangen vind je op dit artikel.

Navigation

Add comment