Pokehunters Logo
SERVER STATUS: ONLINE
Team Valor Instinct of Mystic

Met het bereiken van level 5, kan je een team kiezen waarmee je gyms kan claimen. Je hebt de keuze tussen Team Instinct (Geel), Team Mystic (Blauw) of Team Valor (Rood), die een knipoog zijn naar de eerste 2 pokémon gameboy games Red, Yellow & Blue. Let wel op, je kan niet meer veranderen van team, dus kies de juiste!
De teams op zich hebben geen enkel voordeel tegenover de andere, het enige wat er belangrijk in is, is dat je kan vechten tegen gyms van een ander team, terwijl je gyms van je eigen team kan versterken.

Wie niet weet welk team te kiezen, vind hieronder wat extra uitleg over de 3 teams. Uiteindelijk kan je gewoon het team van je vrienden joinen, of kies je net een ander team, om zo makkelijk experience te kunnen delen (als je een gym elk om beurt zou claimen).

Wanneer je level 5 bent en voor de eerste maal op een gym klikt, zal professor Willow zijn assistenten aan je voorstellen, deze hebben elk hun eigen factie, en jij moet kiezen welke van de drie je wil joinen:

yellowTEAM INSTINCT

Team Instinct is het gele team en staat voor het vertrouwen op je instincten. Het team wordt geleid door Spark, en wanneer je voelt dat het succes van een Pokémon vanuit zijn innerlijke komt, en talent aangeboren is, en je bij pokégevechten moet vertrouwen op dat buikgevoel, is Team Instinct het team dat het dichtst bij je aansluit. De mascotte van het gele team is Zapdos.

 


TEAM MYSTICblue

Team Mystic, of het blauwe team, wordt geleid door Blanche, een wijze trainer die overtuigd is dat kalmte de sleutel tot succes is, en vooral aandacht schenkt aan de evolutietheorie. Team Mystic wordt bijgestaan door de legendarische ijsvogel Articuno.

 

 


redTEAM VALOR

Candela is de leider van het rode team, of team Valor. Haar visie is simpel: ‘To be the very best!’ en gelooft dan ook sterk in het trainen van pokémon. Door training ontdekken de pokémon immers hun sterkte, en tijdens de training verkrijg je een hechte band met je pokémon, waardoor deze ook mentaal sterk wordt. De vurige vleugels van Moltres omarmen dit team.

Navigation

Add comment