Pokehunters Logo
SERVER STATUS: ONLINE
Trading functie onderweg!

linkcable_top

Pokémon Go is een wereldwijde hype, ondanks dat het in de meeste landen nog niet eens officieel is uitgekomen. Ook bij ons zijn al honderden, duizenden trainers op weg om de beste te worden (ondergetekende inclusief). Dat het een succes is, staat al vast, maar Niantic is niet van plan om op zijn lauweren te rusten. Zo heeft de CEO van Niantic, John Hanke ,onlangs richting een aantal toekomstige updates gehint in een interview met Business Insider.

Zo heeft Hanke onder andere gepraat over de (door velen gemiste) ruiloptie, de mogelijkheid om met andere trainers je Pokémon te ruilen. “Het is een soort van kernelement” zei de man zelf. Voor velen is ruilen een van de zaken die de oude Pokémon spellen zo goed maakten.

Aangezien geen enkel spel alle Pokémon bevatte, was je wel verplicht om te ruilen als je een volledige Pokédex wilde halen (en zeg nu zelf, wie wilt dat nu niet). Bij de recentere handheld games werd dit enigszins gemakkelijker gemaakt door de mogelijkheid om vanuit je zetel te ruilen met mensen van over de hele wereld en zo alle Pokémon binnen te halen.

Dit systeem staat echter loodrecht tegenover de filosofie van Pokémon Go, namelijk om je uit je huis te krijgen en buiten met andere mensen te gamen, om van gamen weer iets sociaals te maken. Het is dus vrij waarschijnlijk dat je redelijk dicht in de buurt zal moeten zijn van diegene met wie je wilt ruilen (denk aan bluetooth-afstand). Wanneer deze feature geïmplementeerd wordt is nog niet zeker, maar er werd toch gehint naar een release in 2016. Andere features die ter sprake kwamen waren het customizen (zelf aanpassen) van Pokéstops en Gyms, verbeterde Augmented Reality opties en een mogelijk PVP systeem.

Wie nog op reis moet gaan, kan dus voor zijn/haar vrienden wat zeldzame pokémon terug meebrengen als souvenier!

Voor de Die Hards: Zo kan je bijvoorbeeld een tweede account aanmaken, en dezelfde starter pokémon kiezen om deze dan te traden naar je eerste account. Zo kun je makkelijker je starterpokémon laten evolueren.

Navigation

Add comment