Pokehunters Logo
SERVER STATUS: ONLINE
Voor de cheaters onder jullie....

Een nadeel aan games is dat er altijd mensen zijn die willen valsspelen. Zo detecteert de Pokémon GO App bijvoorbeeld progamma’s waarmee je je locatie kan aanpassen (GPS tracking om zogezegd rond te kunnen wandelen vanuit je luie zetel).

Maar de mens is inventief genoeg en heeft dus al alternatieven gevonden: Drones en automatische stofzuigers, zelfs een platenspeler kan je helpen.

De platenspeler of stofzuiger truc zorgt er echter enkel voor dat je afstand aflegt, waardoor je dus extra gemakkelijk eitjes kan uitbroeden. Wie echter alle funtcionaliteiten van de app wil gebruiken, moet nog altijd de wijde wereld intrekken.

Oneindig veel Pokéballs?

Blijkbaar zit er momenteel nog een bug in de app, waardoor je geen pokéballs zou verliezen.

Het enige wat je hiervoor moet doen, is op de pokéball tikken wanneer je je worp zou missen. Hierdoor wordt het gereset en verlies je dus je pokéball niet. Handig indien je op een plaats woont waar er niet veel pokéstops te vinden zijn, maar deze bug zal normaal gezien gefixed worden bij de volgende patch.
(Bedankt om dit te melden, Aaron Beerens)

LET OP! Dit zijn meer life hacks dan echte cheats, wie een 3rd party programma zou gebruiken om te cheaten, kan hiervoor gebanned worden, en dan kan je geen Pokémon GO spelen. Ook apps die claimen dat je gratis pokécoins kan krijgen, zijn meestal vals en zijn enkel er op uit om je gegevens te stelen!

Navigation

Add comment